Netwerk SaRA  / OP WEGG SaRA

Netwerk SaRA zoekt ervaringsdeskundigen voor groepssessies

Voor het groepsaanbod binnen psychologische zorg in de eerste lijn zijn we binnen Netwerk SaRA op zoek naar ervaringsdeskundigen die samen met geconventioneerde klinisch psychologen of orthopedagogen groepssessies willen begeleiden. Ervaring in werken met groepen is een meerwaarde, maar niet noodzakelijk. Vorming en intervisie worden voorzien vanuit Netwerk SaRA SaRA. Meer informatie en contactgegevens kan je hier vinden.

OP WEGG SaRA | Workshop Veerkracht | 31 januari

Heb je een psychische kwetsbaarheid?

Tijdens deze verbindende workshop reiken we met eenvoudige oefeningen en spelsituaties manieren aan om stap voor stap te herstellen. Samen gaan we op zoek naar wat jouw veerkracht kan versterken en jouw leven nog meer kleur kan geven. Deze workshop wordt begeleid door Herlinde Wynants. Herlinde is internist en ervaringsdeskundige in psychosegevoeligheid. Graag deelt ze haar kennis en ervaring over haar werk met patiënten en haar eigen herstel van verschillende psychoses.
  • dinsdag 31 januari, 14.00 - 16.00 uur
  • Falconrui 51, 2000 Antwerpen (Beschut Wonen)
  • deelname is gratis, inschrijven via roel.koeken@netwerksara.be
Bekijk hier de flyer!

Netwerk SaRA zoekt ervaringsdeskundigen (familie- en cliëntperspectief)

Wil je mee nadenken over hoe we aan een betere geestelijke gezondheidszorg kunnen bouwen in de regio Antwerpen, Voor- en Noorderkempen? Heb je zin om je mee te buigen over complexe vraagstukken met een reële impact op het GGZ-landschap en om de belangen van cliënten en hun naasten mee te behartigen? Netwerk SaRA zoekt ervaringsdeskundigen (vanuit cliënten- en familieperspectief) die vertegenwoordigend werk willen opnemen op beleidsniveau. Lees de volledige oproep hier!
SaRA staat voor samenwerking en engagement van alle partners om gepaste zorg te garanderen voor complexe noden van (jong)volwassenen met een psychische kwetsbaarheid. Deze zorg sluit zo dicht mogelijk aan bij de eigen leefomgeving en vertrekt vanuit de krachten van de cliënt en diens context.